Johor Professional Photographer - Malay, Chinesse & Indian Wedding Photographer - Capturepixs Studio

By: Johor Professional Photographer and Johor Wedding Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Jul-2007 16:03 Email | Share | | Bookmark
Dasimah & Hazwira @ Muar - Preview



Monday, 16-Jul-2007 18:19 Email | Share | | Bookmark
Wedding Extravaganza @ Pulai Spring Resort

 
 
 
View all 10 photos...



Date : 15 July 2007 , 6.00pm @ GMT +8
Event Name : Wedding Extravaganza
Session Name : Poolside Red Carpet Catwalk
Organizer : Pulai Spring Resort
Participant : Chineese Bridal House in JB


I and Mr. Saluddin going there just for fulfill our free time since we don't have any wedding job this week. This 'Wedding Extravaganza' event is open for public for promotion from Pulai Spring Resort to bridegroom to be. There have more package's suit with your budget and your interest.

* sorry kalu grammar ada salah..


Friday, 15-Jun-2007 17:50 Email | Share | | Bookmark
Liza & Mie - Tanah Merah, Kelantan

 
 
 
View all 67 photos...



Liza & Mie punya majlis ni berlangsung di Tanah Merah, Kelantan pada 26 May 2007 and di Tendong, Pasir Mas pada 28 May 2007. Ponat wooo.. ompek hari den amik gambo direct tanpa henti.. badan dah lomah semacam jo tapi dah keroje mcm ni.. nak buek camno laie.

Pado my customer semua.. hope u all sabar menanti your album yang dalam proses disiapkan mengikut kaedah FIFO.. hehe . Ese janjikan yang ekorang semuo akan dapek yang terbaik from Capturepixs.

TQ for your supporting.

Regard's

AyAres
Senior Photographer
Capturepix's Studio


Sunday, 10-Jun-2007 12:36 Email | Share | | Bookmark
CT & Manchat @ Kota Bharu

 
 
 
View all 86 photos...


CT & Manchat merupakan ex-upm dan mula berkenalan satu sama lain semasa di Kolej Ke-5 UPM pada tahun 2000 dulu. They all ni couple lama la jugak sebelum sama2 bersetuju mengikat tali pertunangan pada 10 December 2005. Kalau la maso tuh dorang ni dah konal ngan ese, sure ese pulang utk shoot gambor dorang bertunang. Hehehe.

Kendian, Manchat masuk KPLI then skarang menjadi seorang Pendidik, manakala CT skarang menjadi staff di UPM. Mereka telah selamat di Ijabkabul kan pada 26 May 2007 di Masjid Tebing Tinggi dan majlis di raikan dengan penuh meriah ada 27 May 2007.

CT & Manchat very sporting.. Masa kitorang buat outdoor la yang paling best. Very memorable.
Anyway.. TQ so much to CT and Manchat atas kerjasama yg di berikan kepada Capturepixs team untuk mengabadikan kenangan indah buat korang berdua.
Tahniah dari kami atas ikatan ini dan semoga berbahagia.



Photog : AyAres & Lanrasso
Location : Tebing Tinggi Kemumin, Kota Bharu, Kelantan
Date : 26 & 27 May 2007

For booking, just email us at : capturepixs@yahoo.com


Sunday, 3-Jun-2007 17:48 Email | Share | | Bookmark
Khadijah & Rahman @ Parit Sulong, Batu Pahat.

 
 
 
View all 85 photos...
Khadijah selamat di satukan dengan Rahman pada 31 Mac 2007, dan di sandingkan pada 08 April 2007 di Taman Industri Sri Sulong, Batu Pahat, Johor.





Regard's ;

Capturepix's Studio
Photog : AyAres & Rahmat

For booking or any inquiry, please feel free to email us at : imayus@y a h o o . c o m
And C O M E - T O - O U R - S H O W R O O M to see our E X C L U S I V E - A L B U M .


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net